Florian, un îngeraș cu o minte sclipitoare are din nou nevoie de ajutorul vostru!

Cine il vede pe Florian, are imaginea unui îngeraş blond, cu privire inteligentă, care deja a început să cunoască lumea. Florian are multe de spus lumii, este foarte atras de literatură și poezii, de limbile străine, citește fluent în două limbi, cântă la pian, e pasionat de geografie (știe toate țările din lume, cu capitalele și steagurile lor). Este atras de numere, vede relații care-i uimesc pe ceilalți și poate spune pe de rost 184 de zecimale ale numărului PI.

CU AJUTORUL NOSTRU, Florian poate deveni independent, poate avea un viitor bun și calitățile sale pot aduce valoare celor din jur.
Dar Florian e „prizonierul” unei afecțiuni încă stranii, cel puțin pentru lumea medicală din România, fiind diagnosticat cu autism și alte diagnostice aflate in comorbiditate cu acesta, Epilepsie și Sindrom Hiperkinetic. E ca şi când o fiinţă se deplasează pretutindeni prin lume, dar, „prinsă” într-un fel de celulă ale căror pereți invizibili o împiedică să interacționeze spontan cu alte persoane, să își exprime dorințele ori să le resimtă pe ale altora.
De aceea, identificarea problemelor medicale a acestei patologii trebuie făcută imediat ce se ivește o ocazie, iar ACUM, Florian are încă o șansă, de a se deplasa la o clinica din Turcia unde un de renume prof dr Ugur ışık, o sa inceapa investigatii spentru a descoperi toate detaliile despre epilepsie, punem accent pe aceasta problema deoarece nu avem nimic concret in urma invesigatiilor facute pana acum in Romania, toate aceste analize sunt foarte costisitoare, iar posibilitățile financiare ale parintilor sunt limitate, insuficiente pentru susținerea acestei importante deplasări și tot ceea ce presupune ea: consultație, analize, tratament, cazare etc, deoarece Florian a mai facut câteva deplasari si in Italia la Centrul Biomedical pentru Cercetarea și Tratamentul Autismului din Bari unde s-au cheltuit sume importante de bani, strânși si cu ajutorul dumneavoastra

Este foarte greu sa nu disperi, însă această durere ne transforma in luptători, iar Florian este un Erou, un luptător, un învingător, are mari sanse de recuperare, trebuie doar ajutat!

Tu îl poți ajuta să devină ceea ce este: un copil cu o minte sclipitoare, dornic de viață și iubitor de oameni! În el poți găsi cea mai sinceră și deschisă prietenie. Așa l-am cunoscut micuțul erou: Florian!

Cu ajutorul tău vom putea să ne bucurăm de calitățile lui Florian, iar lumea va câştiga un copil minunat, genial, va câștiga un omuleț fantastic.

Cu sprijinul tău, drag prieten cu suflet ce-i poți reda dreptul la independență, micuţul geniu are acum şansa de a deveni tot ceea ce poate fi, se va bucura de o viață liberă, neîngrădită de diagnosticele sale, autism, epilepsie, sindrom hiperkinetic.

Sprijiniți-l pe Florian în acest moment, ajutați-l cu orice sumă, contează enorm!
Costuri totale: 3500 Euro.

Mentionati la depunere ,,Ajutor pentru Florian”

CONTURILE ASOCIATIEI ENSAR DUMAN:

RO80BACX0000001712976003 cont USD

deschise la Banca UniCredit, sucursala Charles de Gaulle Plaza, Bucuresti sec 1.