Inca un pas pentru Leon

Campania ,,Inca un pas pentru Leon"
1 Sponsor
20,000 of 30,000 EURO

Asociația Ensar Duman demarează campania “Încă un pas pentru Leon”

Camara Leon Akim (5 ani) este fiul artistului Kamara.
Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică la scurt timp de la nașterea sa petrecută cu 2 luni înainte de termen. Problemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie.

Deși are 5 ani, Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.
Din cauza faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon are mâna stângă și membrele inferioare inerte și nu a mers niciodată nici măcar de-a bușilea.

Șanse de ameliorare a stării sale generale există, la fel și posibilitatea ca el să meargă într-o bună zi.

Asociația Ensar Duman sprijină campania „Încă un pas pentru Leon” și a prezentat cazul specialiștilor din Turcia încă de anul trecut.

„După evaluarea medicală, specialiștii au recomandat un dublu tratament cu celule stem și, ulterior, o intervenție la nivelul nervilor coloanei vertebrale. Leon va începe tratamentul săptămâna viitoare, 13-19 mai 2019, la un spital de specialitate din Turcia. El va fi internat și însoțit de către ambii părinți”, spune Ensar Duman.
Tratamentul este costisitor și de lungă durată, de aceea, orice persoană care simte că poate să ajute este rugată să ni se alăture.

Donațiile pentru acest caz se realizează în contul:
Asociația Ensar Duman
RO37BACX 0000001712976001 – RON
RO10BACX 0000001712976002 – EUR
RO80BACX 0000001712976003 – USD

cu mențiunea, Donație Camara Leon Akim.

Vă mulțumim!