SPERANTA LUI SORIN SUNTEM NOI TOTI!!!

Vă rugăm din suflet, orice donație, cât de mică din partea voastră, ne este de mare ajutor!

Tatăl meu, Sorin Puiu, a fost diagnosticat cu cancer la colon în urmă cu mai bine de 5 ani.
După lungi tratamente și intervenții chirurgicale, a reusit să răpună boala, dar din păcate în primăvara acestui an, a recidivat sub o formă mult mai gravă. Au fost reluate tratamentele, chimioterapia, având rezultate pozitive, până în momentul în care contactat virusul SARS-COV2, starea lui de sănătate agravându-se din acel moment.
După săptămâni în care a fost internat la spitalul local de boli infecțioase, cu două surse de oxigen, a reușit să treacă peste acest impas, dar din păcate, a rămas cu urmări foarte grave.
Cancerul a recidivat într-o formă foarte gravă față de cum a fost inițial.
În căutările noastre disperate, am reușit să găsim o clinică , care se pare că au descoperit un tratament revoluționar pentru această boală cruntă, având șanse foarte mari de reusită prin imunizarea cu celule dentritice.

Din păcate costurile acestui tratament se ridică la 29.500 euro, o sumă peste puterile noastre să o strângem. Am reușit să adunăm doar suma de 13.000 euro, iar ca să reușim să strângem și diferența, apelăm la bunăvoința voastră. Vă rugăm, orice sprijin e binevenit!

A fost organizată o strângere de fonduri pe pagina mea de facebook: PUIU BOGDAN

unde se pot face donații,

Cei care doresc să se implice mai pot face donații directe în conturile Asociației Ensar Duman create pentru Sorin:

RO26BACX0000001712976005 cont RON
RO10BACX0000001712976002 cont EURO
RO80BACX0000001712976003 cont USD

cu mențiunea: Donație pentru Sorin.
Asociația Ensar Duman “Facem lucruri bune împreună!”

Orice redistribuire a mesajului meu, ne poate fi de folos de asemenea, în speranța că cine îl va citi, ne va putea întinde o mână de ajutor!
Vă rugăm, ajutați-ne să salvăm o viață!

Vă mulțumim din suflet!