Uniți pentru Geovana!

Povestea Geovanei, Ana, cum îi spun cei dragi, este nedreaptă și cutremurătoare. La cei 8 ani ai săi, Geovana s-a confruntat cu probleme cât pentru o viața de adult. În urmă cu câțiva ani, Ana a fost în comă. Și-a revenit dar, de atunci, sănătatea i-a devenit fragilă. Orfană de tată, pe care l-a pierdut în urmă cu doi ani, micuța a fost diagnosticată cu neutropenie congenitală severă. Afecțiunea este genetică, are o incidență de 1 la 200.000 de oameni și atacă sistemul imunitar. Practic, o banală răceală poate să-i fie fatală Geovanei. Așa că fetița nu iese din casă și nu merge la școală. Saturația oxigenului i se măsoară din oră în oră, chiar și pe timpul nopții. Iar grija aceasta este tot responsabilitatea mamei, singura persoană care o îngrijește și supraveghează continuu pe micuță.
Însoțită de mama sa, pe 26 noiembrie 2020, Geovana a plecat în Turcia, pentru investigații amănunțite și o evaluare de specialitate. Banii necesari investigațiilor și deplasării au fost strânși în cadrul unor campanii naționale.
Veștile din Turcia sunt însă bune! Medicii spun că Geovana are nevoie de un transplant medular și un tratament postoperator. Costul intervenției este cuprins intre 65.000 si 100.000 de euro, la care se adaugă cheltuielile de tratament, îngrijirile postoperatorii și drumurile în Turcia.
Cazul Anei a fost preluat de Asociația Ensar Duman “Facem lucruri bune împreună!” și a devenit obiectivul nostru principal în următoarea perioadă.
Noi credem că Dumnezeu lucrează prin oameni și că, din când în când, ne pune la treabă. Împreună vom reuși să strângem banii atât de necesari Geovanei!
Fii parte din poveste. Alătură-te campaniei „Uniți pentru Geovana!”
Cei care doresc să se implice, pot face donații directe în conturile Asociației Ensar Duman create pentru Geovana:

RO26BACX0000001712976005 cont RON
RO10BACX0000001712976002 cont EURO
RO80BACX0000001712976003 cont USD

cu mențiunea: Donație pentru Geovana.
Asociația Ensar Duman “Facem lucruri bune împreună!”