IMPLANT DE PĂR TURCIA, GRATUIT, PENTRU PERSOANELE LIPSITE DE POSIBILITĂȚI

O nouă șansă, un nou început. Asociația Ensar Duman se implică!

Implant de păr Turcia, GRATUIT, pentru persoanele care au suferit accidente sau probleme medicale.

Asociația Ensar Duman demarează campania “O nouă șansă, un nou început”. Acțiunea se adresează persoanelor, cazuri sociale, cărora li s-a recomandat reconstrucția prin implant de păr.

O nouă șansă, un nou început pentru victimele accidentelor! Pacienții implicați în accidente nefericite, (auto, arsuri, tratamente medicamentoase sau afecțiuni prelungite), ce a dus la pierderea părului, au șansa la o reconstrucție gratuită! Implantul de păr va fi efectuat în spitalele partenere din Turcia, iar costurile și deplasarea vor fi suportate integral de către Asociația Ensar Duman.

Cui se adresează procedura de implant de păr în Turcia?

Dacă vă încadrați în această categorie sau cunoașteți persoane care au rămas fără podoaba capilară în urma unui incendiu, accident sau tratament, vă rugăm să ne scrieți.

Acceptăm și cazuri mai vechi, victime ale accidentelor, care prezintă cicatrici în zona feței, spâncenelor sau a scalpului și pe aceste porțiuni părul a încetat să le mai crească.

Acestora le-a fost recomandat implantul de păr însă, din cauza posibilităților financiare reduse, intervenția a tot fost amânată. Acum, este timpul să o realizeze GRATUIT!

Cum să beneficiezi de implant de păr GRATUIT?

Persoanele care se incadreaza in descriere ne vor trimite un e-mail la adresa asociatiaensarduman@gmail.com.

Vor fi atașate fotografii concludente (realizate din față, profil, ambele părți, spate și moalele capului), povestea accidentării și scrisoarea medicală sau alte dovezi care să ateste cele spuse.

Asociația Ensar Duman va analiza cazurile și șansele lor de reușită, urmând să se implice, în scop caritabil, în rezolvarea celor pe care le va selecta.

Dacă doriți alte informații legate de implant de păr Turcia, GRATUIT, pentru persoanele lipsite de posibilități, ne puteți contacta la asociatiaensarduman@gmail.com. Totodată, me puteți scrie pe pagina https://www.facebook.com/asociatiaensarduman sau contacta la 0726 50 54 02. Adresa Asociației Ensar Duman este în Șoseaua Nordului nr 52, sector 1, București.