Implant Mamar

O nouă șansă, un nou început. Asociația Ensar Duman se implică! – reconstrucția sânului/sânilor

Reconstrucția sânului, GRATUIT, pentru persoanele care au suferit o mastectomie pentru a trata un cancer existent sau preîntâmpina apariția acestuia.

Asociația Ensar Duman continua campania “O nouă șansă, un nou început”. De această dată, ne adresăm persoanelor depistate cu cancer de sân care au suferit o operație de mastectomie (îndepărtarea țesutului mamar) la unul sau ambii sâni. Acestea sunt sănătoase și doresc o reconstrucție mamară pentru a depăși trauma suferită.

“O nouă șansă, un nou început” se adresează strict persoanelor lipsite de posibilități materiale, care au rămas cu rană emoțională după înlăturarea chirurgicală a unuia sau ambilor sâni.

Reconstrucția sânului/ sânilor se va realiza în spitalele noastre partenere din Turcia, iar costurile și deplasarea vor fi suportate integral de către Asociația Ensar Duman.

Cui se adresează procedura de reconstrucție a sânilor, în Turcia?

Dacă aveți cunoaștințe care au fost supuse mastectomiei și nu au beneficiat până acum de reconstrucția sânilor cu proteze, vă rugăm să ne scrieți. Propunerea este valabilă și dacă este vorba despre cazul dumneavoastră. Și în acest cazi intervenția se va realiza GRATUIT!

Cum să beneficiezi GRATUIT de reconstrucția sânilor prin implant mamar?

Persoanele care se încadrează în descrierea de mai sus ne vor trimite un e-mail la adresa asociatiaensarduman@gmail.com.

Acesta va conține fotografii concludente (realizate din față și profil- înainte și după mastectomie). În e-mail va fi atașată o scrisoarea medicală sau alte dovezi care să ateste că pacienta a suferit o înlăturare chirurgicală a sânului/ sânilor și o scurtă prezentare a întâmplării.

Asociația Ensar Duman va analiza cazurile și șansele lor de reușită, urmând să se implice, în scop caritabil, în rezolvarea celor pe care le va selecta.

Dacă doriți alte informații legate de reconstrucția mamară după mastectomie, pentru persoanele lipsite de posibilități, ne puteți contacta la asociatiaensarduman@gmail.com. Totodată, ne puteți scrie pe pagina https://www.facebook.com/asociatiaensarduman sau contacta la 0726 50 54 02. Adresa Asociației Ensar Duman este în Șoseaua Nordului nr 52, sector 1, București.