Sa conturam universul copilariei pentru Eva

Asociația Ensar Duman demarează campania ,,Sa conturam universul copilariei pentru Eva”

“Minunea la care Dumnezeu mai are de lucrat”,Eva-Maria,fetita noastra este miracolul vietii,simbolul unei lupte cu care da piept inca din prima clipa.Ea a facut cunostinta cu inovatia in medicina si cu un medic deosebit inainte de a se naste.A suferit 6 transfuzii intrauterine realizate cu mult curaj si cea mai mare daruire de catre cel mai iscusit om si doctor ginecolog.La 32 de saptamani si-a dorit sa vina pe lume fix de ziua copilului,asa ca sa fie speciala din prima zi de viata.Fiind prematur a petrecut 38 de zile pe terapie intensiva.Controalele in vederea externarii ne-au subliniat faptul ca trebuie sa faca terapie de recuperare si asa am si facut:de la 2 pana la 8 luni am facut vojta si am alternat cu hidrokinetoterapie,apoi doar kinetoterapie pana la un an,iar de la un an kinetoterapie,chiar si doua sedinte pe zi,hidrokinetoterapie,acupunctura,tomatis,bowen.Am facut cam tot ceea ce acoperea cu succes paleta fisei de recuperare,insa progresele ne ocoleau.In vara acestui an am aplicat pentru tratamentul cu celule stem si suntem incantati deoarece evolutia este una favorabila.Copilul nostru a prins putere,vrea sa creasca si este extrem de curioasa,iar casa noastra rasuna de rasetele ei.
Prin lupta noastra vrem sa aratam ca minunile exista,ca ea este bine si ca viata ei este frumoasa.

Șanse de ameliorare a stării sale generale există, la fel și posibilitatea ca ea să meargă normal.

Asociația Ensar Duman sprijină campania „Sa conturam universul copilariei pentru Eva” și a prezentat cazul specialiștilor din Turcia.

După evaluarea medicală, specialiștii au recomandat o serie de sedinte cu celule stem. Eva va începe tratamentul cat mai curand , la un spital de specialitate din Turcia.
Tratamentul este costisitor și de lungă durată, de aceea, orice persoană care simte că poate să ajute este rugată să ni se alăture.

Suma necesara este de 80.000 Euro

Donațiile pentru acest caz se realizează în contul:
Asociația Ensar Duman
RO37BACX 0000001712976001 – RON
RO10BACX 0000001712976002 – EUR
RO80BACX 0000001712976003 – USD

cu mențiunea, Donație pentru Eva.

Vă mulțumim!