Rinoplastie

O nouă șansă, un nou început. Asociația Ensar Duman se implică! – reconstrucție GRATUITĂ nas prin rinoplastie

Reconstrucție nas, GRATUIT, pentru persoanele care au suferit un accident traumatic soldat cu deformarea, stâmbarea și/ sau înfundarea piramidei nazale.

Asociația Ensar Duman continua campania “O nouă șansă, un nou început”. De această dată ne adresăm victimelor accidentelor care au suferit un traumatism sau mai multe la nivelul nasului, lovituri ce au dus la deformarea formei acestuia. Persoanele prezintă probleme respiratorii și estetice și doresc să apeleze la rinoplastia de corecție pentru a depăși trauma suferită.

“O nouă șansă, un nou început” se adresează strict persoanelor lipsite de posibilități materiale, cele care nu își permit să suporte costurile unei operații de corecție de acest fel.

Operația de rinoplastie se va realiza în spitalele noastre partenere din Turcia, iar costurile și deplasarea vor fi suportate integral de către Asociația Ensar Duman.

Cine poate beneficia GRATUIT de o operație de rinoplastie, în Turcia?

Dacă dumneavoastră prezintați deformări și înfundări ale piramidei nazale, apărute în urma unui traumatism, a unor izbiri și loviri repetate sau a unui accident sau cunoașteți persoane de acest fel, vă rugăm să ne scrieți. Vă ajutăm pro bono să rezolvați această traumă emoțională!

Cum să beneficiezi GRATUIT de reconstrucția nasului prin operație de rinoplastie?

Persoanele care se încadrează în descrierea de mai sus ne vor trimite un e-mail la adresa asociatiaensarduman@gmail.com.

Acesta va conține fotografii concludente (realizate din față și profil ambele părți, dar și de jos astfel încât să se vadă vârful nasului). În e-mail va fi atașată o scrisoarea medicală sau alte dovezi care să ateste că ați suferit un accident și o scurtă prezentare a întâmplării.

Asociația Ensar Duman va analiza cazurile și șansele lor de reușită, urmând să se implice, în scop caritabil, în rezolvarea celor pe care le va selecta.

Dacă doriți alte informații legate reconstrucția nasului prin rinoplastie, pentru persoanele lipsite de posibilități, ne puteți contacta la asociatiaensarduman@gmail.com. Totodată, ne puteți scrie pe pagina https://www.facebook.com/asociatiaensarduman sau contacta la 0726 50 54 02. Adresa Asociației Ensar Duman este în Șoseaua Nordului nr 52, sector 1, București.