Image

Împreună pentru Lucas

  • Sumă strânsă: 80003 EUR
  • Necesar: 80,000 EUR
100%

Selectează suma:

Sau introdu o suma (€)

Descriere caz

Lucas, un băiețel in vârstă de 2 ani care în urma cu o săptămână a primit un rezultat ce avea sa îi schimbe viata : Limfom malign nonHodgkin difuz cu celula medie B de tip limfom Burkitt, pe scurt este un tip de cancer agresiv care ataca mai apoi și restul organelor.
Forma de agresivitate a cancerului este de 98% cu șanse de supraviețuire de 2 luni.

Eu sunt Lucas. Am doi anișori și sunt curajul, puterea și lumina părinților mei, numai ca, de puțin timp, o veste crunta le-a amărât sufletele și a năruit visele mele de-a putea gusta din ceea ce se numește COPILĂRIE, mult prea frumoasa copilărie.

Am fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin tip Burkitt, o forma de cancer localizat la intestin, cu un grad de agresivitate foarte înalt (98%). Medicii din Turcia ne-au dat însă speranțe, dar tratamentul are un cost mult prea mare, mult peste puterile familiei mele: 100000 euro.

De aceea, va implor sa auziți strigatul disperat al părinților mei! Avem nevoie de bunătatea voastră pentru a reuși sa-mi primesc viața înapoi!
Dumnezeu ne este alături și tot El ne-a întreptat gândurile spre voi, oameni de suflet. Doar cu ajutorul vostru voi putea rămâne îngerul fără aripi al părinților mei!

Copyright 2022 Asociatia Ensar Duman. Developed By Creative Stories