Despre Asociatia Ensar Duman

Fam lucruri bune impreuna!

Contribuția ta poate face diferența dintre viață și moarte. Indiferent de suma pe care alegi să o donezi aceasta va fi folosită în ajutorarea celor mai urgente cazuri.

Image

Bună ziua,

Sunt Ensar Duman, cetățean roman de origine turcă, om de afaceri și reprezentant unic al Spitalului Esteworld Turcia în România, țara care mi-a devenit a doua casă în urmă cu 13 ani.

Lucrez în domeniul medical din 2013 și, în toți acești ani, datorită implicării mele, peste 6000 de pacienți români au ajuns să fie tratați de specialiști în clinici de prestigiu din Turcia: Anadolu, Dunyagoz, Acibadem . Au fost cazuri de malpraxis, cazuri complicate sau intervenții estetice și medicale și, în baza rezultatelor obținute, am ajuns să fiu căutat de personalități din România, politicieni, sportivi, afaceriști, vedete și artiști. Mai întâi pentru ei și, ulterior, pentru membrii familiilor, prieteni și cunoștințe ale lor, cărora le-am înlesnit transferul și tratarea în clinicile din Turcia.

În rest, sunt un om la fel ca tine! Am planuri, am visuri, caut, cercetez, descopăr, urmez sfaturi, ignor sfaturi, greșesc, repar, greșesc iar, îmi cer iertare și învăț o lecție, două, cad, mă ridic, mă zbat, lupt, sacrific, renunț, câștig. Vezi bine, ne asemănăm atât de mult!

Iubesc viața cu tot fastul ei, cu frisoanele pe care mi le dă când ceva nu-mi iese ca la carte, cu tot cu toanele, decepțiile și năprasnicele ei isterii!

Am o regulă clară după care mă ghidez în viață: întotdeauna zâmbesc și nu pledez pentru cauze pierdute! Am legat prietenii trainice cu persoane din România și mă pot considera norocos că, în urmă cu 13 ani, am ales să mă stabilesc aici. Da, în țara voastră cu oameni plini de viață și foarte deschiși care mi-a devenit acasă.

Și eu ascult Andra, Lora, Connect-R, joc fotbal, am Twitter și Facebook, merg la terase și, uneori, pierd timpul pe internet. Dar, cu toate acestea, îmi dau silința în fiecare zi să fac să-mi fie bine mie și oamenilor cu care îmi împart izbânzile, iar asta mă face să mă simt ziditor de clipă nouă și ocrotitor de visuri.

Întotdeaună o să zâmbesc încrâncenaților, o să vorbesc blând răstiților și îmbufnaților și voi îmbrățișa neîmbrățișații vremurilor „pe fugă”.

Te invit să îmi răsfoiești site-ul și să descoperi în link-urile de mai jos o parte din activitatea mea profesională, hobby-urile mele, implicarea în acțiunile sociale și caritabile, pe scurt, puțin din omul care sunt.

Image

00

Oameni ajutati

Image

00

Acoperișuri construite

Image

00 Eur

Fonduri stranse

Image

00

Sustinatori

Copyright 2022 Asociatia Ensar Duman. Developed By Creative Stories