Image

Alături de Leon

  • Sumă strânsă: 0 EUR
  • Necesar: 60,000 EUR
0%

Selectează suma:

Sau introdu o suma (€)

Descriere caz

Asociația Ensar Duman demarează campania "Încă un pas pentru Leon"

Camara Leon Akim (5 ani) este fiul artistului Kamara.

Micuțul a fost diagnosticat cu tripareză spastică la scurt timp de la nașterea sa petrecută cu 2 luni înainte de termen. Problemele au început în prima zi de viață și i-au afectat micuțului partea stângă a creierului, cea responsabilă de zona motorie.

Deși are 5 ani, Leon se folosește doar de un braț, poartă pampers, cântărește 10 kilograme și are nevoie de supraveghere permanentă.

Din cauza faptului că mușchii săi sunt scurți și genunchii încovoiați, Leon are mâna stângă și membrele inferioare inerte și nu a mers niciodată nici măcar de-a bușilea.

Șanse de ameliorare a stării sale generale există, la fel și posibilitatea ca el să meargă într-o bună zi.

Asociația Ensar Duman sprijină campania „Încă un pas pentru Leon” și a prezentat cazul specialiștilor din Turcia încă de anul trecut.

„După evaluarea medicală, specialiștii au recomandat un dublu tratament cu celule stem și, ulterior, o intervenție la nivelul nervilor coloanei vertebrale. Leon va începe tratamentul săptămâna viitoare, 13-19 mai 2019, la un spital de specialitate din Turcia. El va fi internat și însoțit de către ambii părinți”, spune Ensar Duman.

Tratamentul este costisitor și de lungă durată, de aceea, orice persoană care simte că poate să ajute este rugată să ni se alăture.

Donațiile pentru acest caz se realizează în contul:

Asociația Ensar Duman

RO37BACX 0000001712976001 - RON

RO10BACX 0000001712976002 - EUR

RO80BACX 0000001712976003 - USD

cu mențiunea Donație Camara Leon Akim.

Vă mulțumim!

 

Etape 

1

Părinții lui Leon Camara îl însoțesc pe micuț în Turcia.

Leon a început astăzi investigații în vederea tratamentul cu celule stem, primul său pas spre vindecare.

Băiețelul de 5 ani va fi internat două săptămâni, într-un spital din Turcia, unde va efectua prima etapă a tratamentului cu celule stem, dar și 10 ședințe de fizioterapie.

 

Astăzi, #Leon a efectuat o serie de analize de laborator și a fost examinat de trei specialiști: un anestezist, un medic pediatru și un fizioterapeut. La final, Leon a fost văzut de Profesorul Doctor care se va ocupa de cazul său. Țineți-i pumnii lui Leon și rugați-vă pentru el. Mâine, va avea loc prima serie de tratament cu celule stem.

 

2

Campania "Încă un pas pentru Leon"

"Leon a facut astăzi (ieri), primul transferul de celule Stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui.

  Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun", a transmis Kamara.

3

Oameni buni, #Leon, băiețelul lui #Kamara s-a ridicat singur pentru prima oară!

Vestea care a venit astăzi de la Kamara ne-a bucurat foarte, foarte mult. Noi toți am crezut în șansa lui Leon de a avea o viață normală. Am pus sufletul să îl ajutăm și iată că primim primul semn că suntem pe drumul cel bun. Tratamentul cu celule stem, pe care Leon îl realizează în #Turcia este abia la jumătate și va continua. Leon este o minune de copil, un luptător care ne dă lecții de viață!

Le mulțumim tuturor celor care sunt alături de noi și sprijină acest caz. Bravo, Leon! Felicitări, Kamara! Ești un tată de nota ZECE!

 

https://www.youtube.com/watch?v=TwswtuMB4co

4

Leon Kamara face progrese extraordinare. Diagnosticat cu tripareză spastică încă de la naștere, micuțul a reușit de curând să se ridice singur în genunchi și să își îndrepte spatele în doar câteva secunde.

Performanța lăudabilă are loc în urma Tratamentului cu Celule Stem pe care cel mic îl realizează lunar, în Turcia. Ajutat de Asociația Ensar Duman și susținut de oamenii cu suflet, Leon Kamara răspunde foarte bine tratamentului. Cazul medical a fost preluat încă de anul trecut de Clinica Ensar Duman, iar evoluția lui Leon este spectaculoasă.

5

Leon e un Campion. Un Învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în 3 ani. Tratamentele cu Celule Stem împreună cu Kinetoterapie și cu Ergoterapie au dat rezultate mari. Acum urmează alți pași: Miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis și apoi Rizotomia Dorsală în Statele Unite,  la Doctorul Park. Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui cu Voia Bunului Dumnezeu. A știi să fii om, înseamnă mai întâi de toate să te uiți în jurul tău și să faci atât bine cât poti. A face bine e o filozofie de viață.

Copyright 2022 Asociatia Ensar Duman. Developed By Creative Stories